Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Masterclass Verpakkingen: Essentiële Eisen

De wetgeving rondom verpakkingen wordt steeds uitdagender. Van de Single Use Plastic-richtlijnen tot de Packaging & Packaging Waste Directive, allemaal aangepaste wetgeving die boven op de huidige regels komen. Veel bedrijven zijn al druk bezig met het optimaliseren van hun verpakkingen en het minimaliseren van hun milieu impact. Toch blijft het lastig om het overzicht te houden over alle ontwikkelingen in verpakkingsland. Onze masterclass ‘Verpakkingen: Essentiele Eisen’ laat zien wat je kunt doen om voorbereid te zijn op striktere wetgeving

In deze masterclass nemen onze verpakkingsexperts je mee in de huidige- en toekomstige wetgeving. Je leert wat dit betekent voor jouw bedrijf en sector, wat je kan doen om te voldoen aan de wet en welke aanpak en kansen er zijn. Onze visie: een optimale verpakking met minimale (milieu) impact, dat is wat wij zien voor de toekomst. Wil je hier meer over leren? Schrijf je dan in voor de Masterclass.

De kosten zijn €75,- per masterclass. De Winterschool vindt plaats op Zeestraat 84, 2518 AD Den Haag (kantoor Schuttelaar & Partners).

Aanmelden


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wido van Drecht