Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Toekomstgerichte landbouw

Schuttelaar & Partners helpt haar agroklanten concrete stappen te zetten naar een duurzame landbouw. Dit realiseren we door middel van strategisch advies, het in gang zetten van innovatieve ontwikkelingen en door het faciliteren van samenwerking in de keten. Daarnaast vormt de dialoog tussen boer en burger een belangrijk aspect.

Verduurzaming realiseren

Alleen een landbouw die in staat is voortdurend te innoveren en duurzamer te produceren is toekomstgericht. Een gevoelig kompas voor maatschappelijke en economische ontwikkelingen is daarbij onontbeerlijk. De uitdagingen zijn zo groot dat samenwerking cruciaal is voor succes, binnen en buiten de agrofood keten. Zo kunnen agrarisch ondernemers innovatie en verduurzaming realiseren en een eerlijke prijs voor hun producten verdienen. Het huidige digitale tijdperk biedt hierbij ongekende mogelijkheden voor nieuwe verbindingen en marktarrangementen.  

Nog sterkere HAS Hogeschool

HAS Hogeschool is hét hoger beroepsopleidings- en expertisecentrum in Zuid Nederland in het domein van agro, food en leefomgeving. Schuttelaar & Partners kent HAS Hogeschool goed en heeft bijgedragen aan haar functioneren door middel van strategisch advies, positionering en trainingen.

Lees meer over de sterkere HAS › 

Het World Food Center komt dichterbij

Het World Food Center (WFC) wordt een iconisch experience center waar de Nederlandse agrofoodsector haar wereldwijde rol kan laten zien. Door te laten zien én te laten ervaren hoe voedsel gemaakt wordt, van grond tot mond, verbindt het WFC consumenten opnieuw met hun voedsel.

Meer informatie over dit iconische center › 

Veilig werken in de houtsector

Meerdere brancheorganisaties uit de houtsector voerden enkele jaren geleden de campagne Hou ’t veilig, gericht op het veilig werken met machines. De doelgroep bestond uit directies, leidinggevenden en medewerkers op de werkvloer. Schuttelaar & Partners was verantwoordelijk voor strategie, ontwerp, uitvoering en afstemming.

Meer informatie over deze campagne › 

Meer weten?

Ronald Hiel

Managing Partner

Bel + 31 6 53 74 37 87 of stuur Ronald een e-mail.