Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

ABN AMRO

Sustainability guides

Sinds 2013 ondersteunt S&P ABN AMRO in de communicatie over maatschappelijke thema’s. Afgelopen jaren ontwikkelden we gezamenlijk de Sustainable Fashion Guide, Sustainable Diamond Jewellery Guide, Sustainable Facility Management Infographic, Human Rights Guide en Circular Economy Guide.

Inspiratie en tips op weg naar een duurzamere toekomst

ABN AMRO wil een betere bank zijn die bijdraagt aan een betere wereld. Eén van de manieren waarop ze dat doen is door hun (corporate) klanten uit specifieke sectoren te informeren en inspireren hoe ze stappen kunnen zetten om te verduurzamen.

Uitgangspunten

ABN AMRO wil op een positieve en inspirerende wijze duurzaamheid met klanten bespreekbaar maken. Uitgangspunt hierbij is een handzaam, aantrekkelijk en inspirerende guide met voldoende inhoud en kennis om bedrijven werkelijk op weg te helpen. 

De balans vinden

Schuttelaar & Partners heeft met de guides een mooie balans gevonden tussen aantrekkelijke vormgeving en inhoudelijke diepgang. We hebben in nauwe samenwerking met ABN AMRO - en eventuele partners - de content geschreven, interviews afgenomen, fotoshoots begeleid en aansluitende vormgeving ontwikkeld.

Toegankelijk over complexe thema’s communiceren

Dit heeft geresulteerd in een reeks aantrekkelijke guides die door ABN AMRO actief worden gebruikt in gesprekken met klanten. Tjeerd Krumpelman, hoofd Business Advisory, Reporting & Stakeholder Management ABN AMRO: “Schuttelaar & Partners helpt ons om op een toegankelijke manier over complexe thema’s te communiceren.”

Lees meer over de Sustainable Fashion Guide ›

Meer weten?

Bel +31 6 23 54 04 85 of
Stuur Loes Keetels een e-mail.