Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

CSR reporting duurzame landbouw Agrifirm

Royal Agrifirm Group

Agrifirm is een landbouwcoöperatie waar tienduizend Nederlandse boeren en telers bij aangesloten zijn én een multinationale agri-foodonderneming. De coöperatie heeft een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk.

 

Werken aan duurzaamheid

Agrifirm vindt duurzaamheid belangrijk en integreert dit in haar bedrijfsvoering. Wat de coöperatie op dit gebied doet, laat ze graag door middel van een CSR-verslag zien aan leden, medewerkers en andere stakeholders. Agrifirm vroeg ons om de relevante data te verzamelen en op basis daarvan het CSR-verslag over 2018 én een samenvatting te schrijven.

 

Aan de slag met GRI

Op basis van GRI Standards (Global Reporting Initiative) en de CSR-structuur van Agrifirm hebben we relevante data verzameld. Vervolgens interviewden we interne en externe stakeholders, waarna we op basis van het vooraf opgestelde pageplan het verslag hebben geschreven.

 

Impact in de keten

Royal Agrifirm Group heeft de afgelopen jaren telkens een CSR-verslag uitgebracht. Dit jaar springen 2 thema’s eruit: internationale uitrol van CSR-strategie en verduurzamingsprojecten van de coöperatie voor de leden. Op deze gebieden wil Agrifirm het verschil maken en werken aan een duurzame keten.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan het CSR-verslag dat wij voor Agrifirm schreven.