Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Duurzaamheidsverslag Aviko 2021

Aviko

Aviko is Europa's grootste producent van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Met een positieve houding en grote internationale betrokkenheid heeft Aviko de ambitie een leidende rol te spelen in het creëren van een duurzame, toekomstbestendige keten.

In 2021 heeft Aviko haar duurzaamheidsstrategie herijkt en haar ambities geformuleerd op basis van drie principes en drie pijlers. Per pijler zijn er concrete en meetbare duurzaamheidsambities geformuleerd. Aviko heeft Schuttelaar gevraagd om te ondersteunen bij de communicatie over haar duurzaamheidsstrategie.

Onze aanpak

Samen met Aviko hebben wij het Duurzaamheidsverslag 2021 geschreven. Wij hebben een creatief concept gecreëerd en op basis van dit concept een online magazine gemaakt. Het magazine is ontwikkeld met behulp van het H5mag platform. Het in-house ontwikkelde H5mag begeleid stakeholders op een interactieve manier door de duurzaamheidsstrategie, doelstellingen en KPI’s van Aviko. Doormiddel van het verslag laat Aviko zien hoe het bedrijf bijdraagt aan een betere wereld voor morgen.

Nieuwsgierig? Bekijk het duurzaamheidsverslag hier!

Meer weten?

Bel +31 6 58 76 23 64 of
stuur Tijmen de Vries een e-mail.