Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

MVO-verslag 2017

Coop Supermarkten

Coop is een Nederlandse supermarktketen met een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. De coöperatie heeft ruim 260 supermarkten door heel Nederland en legt in haar bedrijfsvoering de nadruk op samenwerking.

De uitdaging

Coop werkt aan duurzaamheid, en dat wil de supermarktketen graag aan haar klanten, medewerkers en andere stakeholders laten zien. Daarom vroeg Coop ons om een MVO-verslag te maken dat op een laagdrempelige manier laat zien waar Coop het verschil maakt.

Onze aanpak

Wij ontwikkelden het MVO-verslag 2017 voor Coop, waarin we in lijn met de GRI Standards rapporteerden. De samenwerking met stakeholders krijgt via chatgesprekken een centrale plek in het verslag. Deze samenwerking is voor Coop belangrijk, want mooie resultaten zoals aandacht voor het vegetarisch assortiment en statiegeldacties realiseert Coop samen met anderen.

De impact

Door het verslag zijn de MVO-thema’s zichtbaarder geworden binnen Coop. Dit leidt tot meer commitment van medewerkers en draagt bij aan het realiseren van de ambities. Zo werkt Coop bijvoorbeeld aan thema’s als lokale betrokkenheid, het bevorderen van een gezonde levensstijl, duurzaam inkopen, het verlagen van de milieu-impact en goed werkgeverschap.

 


Bekijk hier het MVO-verslag (2017) dat wij maakten voor Coop Supermarkten

Meer weten?

Bel 070 318 44 44 of
Stuur Pascal Kuipers een e-mail.