Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Euro Pool Group’s onderscheidende CSR-strategie

Euro Pool Group

Euro Pool Group (EPG) is de grootste logistieke dienstverlener van herbruikbare standaardverpakkingen in Europa. EPG laat alle partijen uit de keten, zoals producenten, vervoerders en retailers, profiteren van de voordelen van herbruikbare kratten en pallets. Euro Pool Group heeft zo’n 150 servicecenters in 12 landen.

 

Kansen in kaart

Het onderscheiden en begrijpen van duurzaamheidstrends die aan de bedrijfsvoering raken, kan een hele uitdaging zijn. Wij kregen van EPG de opdracht om deze trends in kaart te brengen en ze te koppelen aan de bedrijfsvoering, om zo een duurzaamheidsstrategie voor de toekomst te bepalen.

 

Strategie voor impact

In afstemming met interne en externe stakeholders ontwikkelden wij de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van Euro Pool Group. Op basis van diepte-interviews met verschillende stakeholders en onze kennis van het veld ondersteunden we EPG bij het identificeren van de meest relevante onderwerpen. Zo gaven we de kern van de CSR-strategie vorm en maakten we deze onderscheidend. De CSR-strategie vormt de komende jaren een richtlijn om de waarde van het bedrijf in alle opzichten te vergroten. Daarnaast schreven wij een duurzaamheidsverslag voor EPG.

 

Impact op verpakkingen

De door ons ontwikkelde CSR-strategie wordt momenteel door EPG geïmplementeerd. De strategie voor EPG helpt het bedrijf om haar positieve impact te vergroten. Op de middellange en lange termijn zal dit resulteren in impactvolle projecten op het gebied van people, planet en partners.

Meer weten?

Bel + 31 6 13 25 05 87 of
stuur Sanne Heijnen een e-mail.