Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

MVO-ondersteuning en corporate communicatie voor Ferrero NL

Ferrero

Ferrero is het bedrijf achter populaire zoetwarenmerken zoals Nutella, Kinder Bueno, Ferrero Rocher en TicTac. Met een relatief klein kantoor in Nederland heeft Ferrero een Nederlands steunpunt nodig voor corporate communicatie, institutionele zaken en MVO; een rol die we al jaren via een detachering vervullen.

Wij ondersteunen Ferrero bij de aansluiting op Nederlandse initiatieven en ontwikkelingen rond bijvoorbeeld verduurzaming van grondstoffen als cacao, palmolie en hazelnoten, maar ook bij onderwerpen als verpakkingen en verantwoorde marketing.

Onze aanpak

Door het signaleren van lokale trends en ontwikkelingen die belangrijk zijn voor Ferrero fungeren wij als brug tussen Ferrero en de Nederlandse markt. Dat realiseren we door actieve deelname aan brancheorganisaties en andere relevante netwerken.  Daarnaast zorgen we voor het bekendmaken van de duurzaamheidsinitiatieven van Ferrero en zoeken we aansluiting met de meest relevante stakeholders. Voor de duurzaamheidsambities van Ferrero, zie  www.ferrerosustainability.com.

Meer weten?

Bel 070 318 4444 of
stuur Maud Theelen een e-mail.