Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Snackgroenten op de kaart

Greenco

Greenco is een internationale teler en verpakker van snackgroenten zoals snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers.

De uitdaging

Samen met Greenco willen wij Nederland gezonder maken door meer groenten op het menu te zetten. Dat is een uitdaging, want we eten met z’n allen te weinig groenten, terwijl deze juist lekker, supergezond en duurzaam zijn. Greenco wil Nederland gezond laten snacken en vroeg ons advies over positionering, communicatie en een MVO-strategie.

Onze aanpak

Samen met Greenco bepaalden we de koers om Nederland de vele voordelen van snackgroenten te laten zien. Hieruit is de campagne ‘mini-groente groot’ voor Tommies snackgroenten ontstaan. Met diverse partijen zochten we samenwerking om minigroenten door heel Nederland de hele dag door beschikbaar te maken.

Op dit moment geven wij door detachering vorm aan het MVO-beleid en de implementatie ervan, bijvoorbeeld door het verduurzamen van de teelt. Daarnaast geven wij voedingskundig- en etiketteringsadvies én schrijven wij teksten voor Greenco. Kortom, wij verzorgen inhoud tot en met communicatie om Nederland gezond te laten snacken.

De impact

Door ons werk voor Greenco dragen wij bij aan een gezond en duurzaam Nederland. Advisering over het bevorderen van de groenteconsumptie in combinatie met het maken van concrete plannen voor het verduurzamen van de productie is voor ons een droomopdracht.

Meer weten?

Bel 06 83 52 76 01 of
Stuur Jelle de Jong een e-mail.