Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Greenco

Snackgroenten op de kaart zetten

Greenco is een internationale teler en verpakker van snackgroenten: snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers. Schuttelaar & Partners adviseert Greenco over de positionering en strategie van MVO en de communicatie hieromheen.

Gezond snacken

Nederland gezonder maken door meer groenten op het menu te zetten, dat is de missie waarin Greenco en Schuttelaar & Partners elkaar gevonden hebben. Heel belangrijk, want we eten met z’n allen veel te weinig groenten. Terwijl groenten juist lekker, supergezond en duurzaam zijn.

Campagne ‘minigroente groot’

Samen met Greenco hebben we de koers bepaald om Nederland de vele voordelen van snackgroenten te laten zien. Hieruit is de campagne ‘Minigroente groot’ voor Tommies snackgroenten voortgekomen.

Ook voor het vormgeven van het beleid en de implementatie ervan heeft Greenco Schuttelaar & Partners als partner gevraagd, via detachering. Daarnaast geven we voedingskundig- en etiketteringsadvies en schrijven we teksten. Kortom, full-service dienstverlening: van inhoud tot en met communicatie en dat voor een maatschappelijk relevante klant. Een droomopdracht voor de betrokken adviseurs van Schuttelaar & Partners.

Meer weten?