Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

100.000 kinderen spelen in de modder

Wereldwijd is International Mud Day al jaren een fenomeen. Schuttelaar & Partners zorgde er mede voor dat ModderDag ook naar Nederland kwam. Het groeide uit tot een enorm event waar jaarlijks meer dan 100.000 kinderen met veel plezier aan meedoen.

Vies worden mag op ModderDag!

Lekker buiten spelen en vies worden? Tijdens ModderDag kan dat en ontdekken kinderen en ouders hoe leuk en leerzam dat is. Hoe je ermee kunt spelen en wat de verbinding is met de natuur. Alle kinderen in Nederland mogen op deze dag spelen met de elementen zand en modder én leren de natuur kennen op een leuke en coole manier. Vies worden mag!

Kleurrijke site, poster en ModderWijzer

Schuttelaar & Partners ontwikkelde de visuele identiteit, bouwde de website en zette de Facebookpagina op. Via posters, flyers en persberichten bereiken we het hele jaar door duizenden kindercentra. Deze kleurrijke communicatie zorgde samen met het symphatieke, educatieve karakter van ModderDag voor het enorme succes.  

ModderDag groeit en bloeit

ModderDag wordt in 2016 voor de 4e keer georganiseerd en elk jaar komen er meer kinderen en locaties bij. De laatste ModderDag brak alle records met ruim 2.400 locaties en bijna 110.000 deelnemende kinderen! Online en offline kwamen 2 miljoen Nederlanders in contact met de mooie boodschap rondom ModderDag. Het event werd massaal gedeeld via Facebook en de landelijke en regionale media.