Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Community building voor Noordzeevis

Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zet zich in om Noordzeevis uit Scheveningen geliefd te maken in de hele keten; van visser tot en met consument.

 

Eigen vis eerst

De Stichting Noordzeevis uit Scheveningen is opgericht op initiatief van Suzanne van der Pijll, een van onze managing partners, en de Rabobank. Het doel van de stichting is om meer mensen te laten genieten van de lekkere, gezonde en duurzame vissen die de Noordzee te bieden heeft.

 

Community rondom vis

Wij zetten Noordzeevis uit Scheveningen op de kaart door te bouwen aan een community. Hierbij werken wij met ambassadeurs. Ambassadeurs van de stichting zijn ondernemers uit Scheveningen en omgeving die de liefde en passie voor Noordzeevis met ons delen. We brengen de ambassadeurs onder de aandacht via onze website en social media. Via een nieuwsbrief houden we onze ambassadeurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast organiseren we 3 keer per jaar een communitybijeenkomst met een kijkje achter de schermen bij één van de ondernemers.

 

Werken aan verandering

Sinds de oprichting van Noordzeevis uit Scheveningen in 2017 hebben we 50 ambassadeurs geworven, allen ondernemers met passie voor Noordzeevis uit Scheveningen. Met nieuw ontwikkelde middelen zoals de foto-expositie en het boek ‘Noordzeevis uit Scheveningen’ (waarvan er inmiddels 3.000 zijn verkocht!) bouwen we verder aan de community, om zo duurzame vis uit de Noordzee op de (menu)kaart te zetten.

 

Nieuwsgierig?

Kijk voor meer informatie op onze website of bekijk onderstaande video. 

Meer weten?