Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Strategische ondersteuning en communicatie voor Oncode Insitute

Oncode Institute

Oncode Institute werd in 2018 opgericht met een duidelijke missie: outsmarting cancer, impacting lives. Oncode bundelt de krachten van 800 kankeronderzoekers aan 12 Nederlandse universiteiten en instituten.

 

Communicatie en positionering

In een nieuw instituut moeten veel stappen worden gezet op het gebied van strategische communicatie. Vanaf de begindagen in 2018 werd ons gevraagd om hands-on ondersteuning te bieden bij het positioneren van Oncode, het opzetten van een communicatiestrategie en het ontwikkelen van communicatiemiddelen.

 

Inhoudelijke kennis en creativiteit

Wij ondersteunen Oncode in een detacheringsstructuur. Content gedreven senior en junior adviseurs werken direct samen met verschillende leden van het Oncode team om communicatiestrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Als full-service bureau hebben we ook een creatieve ontwerper aan boord gehaald om nieuwe concepten en materialen te ontwikkelen om effectief te communiceren met de stakeholders van Oncode. Dit doen we zowel op het niveau van de algemene communicatiestrategie van Oncode als op het niveau van de individuele programma's. Daarnaast zorgen we voor dagelijkse monitoring van het oncologie nieuws in de Nederlandse media.

 

Samen voor impact

Onze flexibele aanpak heeft geholpen om het merk Oncode stap voor stap op te bouwen. Vanaf het strategische niveau hebben we nieuwe communicatiemiddelen geïmplementeerd om de Oncode onderzoeksgemeenschap en de externe stakeholders effectief te informeren. Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot het creëren van een nieuw digitaal magazine, verbeterde functionaliteiten in de website, het coördineren van de opzet van een community platform en het bouwen van individuele strategieën en tools voor Oncode programma's.

Meer weten?

Bel +31 (0)6 83490657 of
stuur Peter Thijssen een e-mail.