Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Plastic pact voor duurzaamheid en circulariteit van verpakkingen

Plastic Pact

Het gebruik van kunststoffen is exponentieel gegroeid. Om het gebruik ervan te reduceren, hebben bedrijven en organisaties samen met de Rijksoverheid de handen ineengeslagen om een circulaire economie voor kunststofproducten en verpakkingen te realiseren: Plastic Pact NL.

Voor dit initiatief hebben wij een communicatiestructuur ontwikkeld waardoor ondertekenaars en andere geïnteresseerden actief informatie kunnen uitwisselen en successen kunnen delen. De communicatie heeft als doel te enthousiasmeren, stimuleren en faciliteren, zodat er meer samenwerkingsinitiatieven ontstaan en de doelen van het Plastic Pact worden gerealiseerd. Door een breder publiek te informeren, worden ook andere bedrijven en organisaties geïnspireerd om stappen te zetten op weg naar duurzaamheid en circulariteit - en toe te treden tot het Plastic Pact.

Onze aanpak

De communicatie met de primaire doelgroep, de ondertekenaars van het Plastic Pact, bestaat uit: de tweejaarlijkse ontmoetingsmomenten, de dynamische website met een interactieve portal voor ondertekenaars en tot slot de digitale nieuwsbrieven. Deze ontvangen de deelnemers 10 keer per jaar en bevatten  achtergrondinformatie en feedback van de bijeenkomsten. Samen met de Stuurgroep hebben we een herkenbaar logo en huisstijl (identiteit) ontwikkeld. Deze zijn vertaald naar alle communicatiemiddelen, waaronder de website. Het geheel zorgt voor herkenbaarheid, eenduidigheid en een professionele uitstraling. Voor een sfeerimpressie van afgelopen deelnemersbijeenkomst kunt u de volgende video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=FviJ5W-3nkg

Meer weten?

Bel +31 6 83 52 43 22 of
stuur Jup van 't Veld een e-mail.