Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Saint Basics

Love your butt and save the world

Ondergoed. Waar komt het textiel vandaan? Van welke materialen is het gemaakt? Is het duurzaam geproduceerd? Peter van Akkeren geeft met Saint Basics antwoord op al je vragen. Hij heeft het merk Saint Basics opgericht met een prachtige missie: “Iets goeds doen voor jezelf én de wereld om je heen kan zo makkelijk zijn als… je ondergoed aantrekken! De basics van Saint zijn namelijk vrij van pesticiden, vervuiling, sweatshops en uitbuiting. En dat niet alleen. Ze zijn ook prachtig om te zien, gemaakt van superzachte natuurlijke stoffen en voelen fantastisch aan. Zodat je ze elke dag wilt dragen!”

Het groenste kledingmerk van Nederland

Saint Basics produceert schoon, veilig, eerlijk en sociaal. Alle producten van Saint voldoen altijd aan de eisen van de strenge GOTS-standaard, hebben standaard een OEKO-TEX keurmerk en bestaan uit innovatieve eco-stoffen. Er worden zelfs onderbroeken gemaakt van hout die superzacht aanvoelen. De boodschap van Saint is meer dan duurzaamheid alleen: “Duurzaamheid is de onderliggende boodschap waar we voor willen gaan. Het moet gaan over iets wat beter, fijner en prettiger is, daar gaan we steeds meer de nadruk op leggen, eco moet daarbij de nieuwe standaard worden”, aldus Peter.

Saint Basics heeft huisvesting gevonden bij Schuttelaar & Partners op de Zeestraat in Den Haag. Saint maakt onder andere gebruik van strategisch advies, duurzaamheidsexpertise en online ondersteuning om de website en webshop te optimaliseren.

Lees meer op de website van Saint Basics.

Meer weten?

Bel +31 70 318 44 44 of
stuur Joost Schuttelaar een e-mail.