Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Zichtbaarheid duurzaamheidsagenda Selecta

De Selecta Group

Selecta is de marktleider op het gebied van selfservice koffie- en convenience food in Europa. Verspreid over 16 landen voorziet Selecta dagelijks 12 miljoen mensen van koffie, op het werk of onderweg. 

 

Duurzame ambities

De Selecta Group wil haar duurzaamheidsagenda zichtbaar maken en bijdragen aan meer positieve impact en het stimuleren van innovaties en klanttevredenheid. Selecta vroeg ons om een strategische duurzaamheidsaanpak te ontwikkelen én een duurzaamheidsrapport over 2018 te schrijven.

 

Materialiteit en aanpak

Met behulp van een uitgebreide stakeholderconsultatie en een materialiteitanalyse zijn de belangrijkste onderwerpen voor Selecta geïdentificeerd. Op basis hiervan hebben wij de duurzaamheidsaanpak van de Selecta Group ontwikkeld. In het CSR-rapport wordt deze aanpak gepresenteerd, samen met een overzicht van de belangrijkste activiteiten en prestaties van Selecta.

 

CSR-verslag voor impact

Het duurzaamheidsverslag is een belangrijke mijlpaal om de duurzaamheidsagenda van Selecta verder concreet te maken. Ook is het rapport een stap richting het maken van nog meer positieve impact.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan hier het CSR-verslag dat wij schreven voor Selecta. 

Meer weten?

Bel +31 6 58 76 23 64 of
stuur Tijmen de Vries een e-mail.