Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Wageningen University & Research

Symposium nieuwe wegen naar gezonde voeding

 

Aanleiding

Herformulering van levensmiddelen is in volle gang, maar gaat het wel snel genoeg of is dit een druppel op een gloeiende plaat? Is gezonde voeding wel aantrekkelijk genoeg? Welke richting moeten we op, om de ambities van de Voedseltop 2017 te realiseren? Tijd voor een symposium volgens Kees de Graaf, hoogleraar Sensoriek en Eetgedrag bij de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit en Hans van Trijp, hoogleraar Marketing en Consumentengedrag aan de Wageningen Universiteit.

Het symposium

Voor Wageningen University & Research organiseerde Schuttelaar & Partners een symposium met diverse professoren, stakeholders en brancheorganisaties. Op de Wageningen Campus mochten wij op 17 oktober 2017 meer dan 150 deelnemers uit verschillende organisaties ontvangen. Na 4 boeiende presentaties van o.a. Prof. Jaap Seidell (VU) en Dr. Matthijs van den Berg (RIVM) was er ruimte voor een dialoog en debat. Onder leiding van Gijs Weenink werden prikkelende stellingen ingebracht waarover het publiek kon debatteren. De samenvatting van het symposium is in een uitgebreid verslag vastgelegd.

Van brainstorm tot succesvol event

Schuttelaar & Partners was vanaf het begin betrokken bij de organisatie van het symposium. Na de 1e briefing zijn wij gestart met het fine tunen van het programma en selecteren en briefen van sprekers. Naast onze inhoudelijke expertise hebben wij het symposium van A tot Z gemanaged. Full service van save the date tot verslaglegging.