Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Volta

Internationaal platform voor duurzame inspiratie

Volta is een internationaal video platform vol duurzame inspiratie, waarmee we laten zien dat ecologie en economie heel goed hand in hand gaan. Het is een online televisiezender vol ideeën, opvattingen en initiatieven die bijdragen aan een duurzame wereld.

Het online video platform voor duurzame inspiratie

Vanaf 10-10-2016, de Dag van de Duurzaamheid, gaat Ecoland.tv door onder de naam Volta. Overal ter wereld springen duurzame initiatieven als paddenstoelen uit de grond. Volta wordt hét platform waar al deze verhalen samen komen. De voertaal wordt Engels, omdat de duurzame community landsgrenzen overstijgt.

Volta biedt op verschillende manieren de ruimte aan nationale en internationale voorvechters op het gebied van duurzaamheid. Met elke dag van de week een ander thema: Food, Tech, Nature, Lifestyle, Health en Business. In de 24-uurs programmering worden binnen deze thema’s iedere dag inspirerende onderwerpen behandeld, van windenergie tot koffie en van circulaire economie tot fair fashion. 

Volta wisselt mooie documentaires af met eigen producties, zoals Volta talks, een talkshow waarin onderwerpen van verschillende kanten worden belicht, of PITCH!, waar duurzame start-ups hun verhaal kunnen pitchen. Daarnaast wordt in samenwerking met Greenchoice dagelijks het Energie weerbericht uitgezonden. Hier is niet alleen aandacht voor het weer, maar ook voor de verwachte opbrengsten van zonnepanelen en windturbines.

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers van Volta zijn Reinier van den Berg (bekend als weerman bij RTL4), Rob Overman (Brava en DJAZZ.tv), Frank Langedijk (grafisch ontwerper) en Edwin Hecker (Schuttelaar & Partners).

Bekijk voltatv.com ›

Meer weten?

Bel +31 6 21 28 88 03 of
Stuur Edwin Hecker een e-mail.