Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuwe website doorzoekt online aanbod duurzame en eerlijke kleding Nederland

In september 2016 is Project Cece gelanceerd, een zoekplatform met als doel het makkelijker maken om online duurzame en eerlijke kleding te vinden. De aanleiding: het onderzoek van DuurzaamheidKompas in 2012, waaruit bleek dat 88% van de consumenten geen duurzame kledingmerken kent. “Bij 90% van de consumenten is duurzaamheid geen overweging bij de aankoop van nieuwe kleding. Vooral omdat ze onvoldoende informatie hebben (57%)”, aldus het rapport. Project Cece probeert de vindbaarheid van verantwoorde artikelen te vergroten door niet alleen het aanbod van deze (vaak minder bekende) merken allemaal samen op één platform te tonen, maar ook door de consument van genoeg informatie te voorzien.  

Goed om te zien dat ons werk bij Schuttelaar & Partners ook indirect aanzet tot positieve impact.

Naast onze activiteiten om consumenten bewuster te maken, werken onze experts ook veel samen met bedrijven. Wil jij als kleding- en textielbedrijf aan de slag met duurzaamheid? Neem dan contact op met Caroline Stoop.