skip-to-main-content

Over ons

Organisatie structuur

Healthy world cooperation

Schuttelaar & Partners is een werkmaatschappij van de in 2010 opgerichte Healthy World Cooperation U.A. Deze coöperatie opereert als een holding, dus als bestuurder en gezamenlijke aandeelhouder. De tien partners van Schuttelaar & Partners besturen de coöperatie.

Zij hebben zich voor langere tijd aan de Healthy World Cooperation gecommitteerd. Statutair is geregeld dat de maatschappelijke doelen voorop staan en dat de coöperatie simpelweg niet kan worden verkocht. De directie van het bureau Schuttelaar & Partners is gedelegeerd aan enkele van de leden.
Voor een bredere groep medewerkers bestaat een certificatenregeling om de binding te versterken en mee te profiteren van het rendement.

Een onafhankelijke Raad van Advies adviseert het bestuur drie keer per jaar over de voortgang en de dilemma’s van het bureau. Deze raad bestaat uit zeven gerenommeerde professionals op diverse werkterreinen van Schuttelaar & Partners.

Raad van Advies

Om te sparren over de koers van de organisatie en deze ook te bewaken, doen we een beroep op onze Raad van Advies. De leden ervan bestaan uit uiteenlopende experts op de terreinen waar we actief zijn. Met deze experts bespreken we drie keer per jaar onze voortgang en dilemma’s.

Arnoud Versprille

Jolinde van Dijk

Kees de Gooijer

Koert van Ittersum

Alida Oppers

Harry Brouwer

Certificaathouders

Schuttelaar & Partners stimuleert medewerkers financieel te participeren in het bedrijf. Collega’s die langere tijd in dienst zijn, wordt de mogelijkheid geboden om certificaathouder te worden van Schuttelaar & Partners. Ieder kwartaal bespreken zij het beleid en de financiële status van Schuttelaar & Partners met een vertegenwoordiging van de partners.

Onze medewerkers

De medewerkers van Schuttelaar & Partners komen uit alle sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties en de wetenschap. De achtergrond is dus divers. Wat ons verbindt is de passie om samen een duurzame en gezonde wereld te realiseren.

Onze unieke mix van gedreven adviseurs en communicatie experts stelt ons in staat voor ieder project een team op maat samen te stellen.