Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Ons verhaal

Wij dromen van een duurzame en gezonde toekomst. Samen met onze klanten werken we aan de realisatie hiervan. Wij zijn het advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld. Daar zetten onze 6 partners en 70 medewerkers zich iedere dag voor in.

 

Aandacht krijg je door het te geven

Mensen op nieuwe gedachten brengen en aanzetten tot het juiste handelen? Je mag ons er 's nachts voor wakker maken. Wij mobiliseren aandacht en faciliteren contact. Dat doen we altijd zorgvuldig en met respect voor de mensen die we beogen te bereiken. Soms richten we ons op boeren, dan weer op consumenten, soms op beleidsmakers, dan weer op zwangere vrouwen. Soms gaat het om het aanzetten tot actie, en vaak gaat het over kennisdelen. 

 

Tussen de oren en in het hart

Snappen hoe je een product of gedachtegoed aantrekkelijk en gewild maakt, hoe je bouwt aan de band met je doelgroep, én hoe je mensen activeert. Dat is ons ding. Wat we bedenken, produceren en distribueren raakt mensen niet alleen tussen de oren, maar ook in het hart.

 

Lol en lef

Wat het vraagstuk ook is en wie de doelgroep ook mag zijn, altijd proberen we lol te hebben in wat we doen. Toch nemen we ons werk nooit te lichtzinnig. 

 

Gezond en duurzaam

Onze missie is de wereld gezonder en duurzamer maken. Dat is voor ons een extra prikkel om echt het verschil te maken. En voor onze klanten is het plezierig om te weten dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn.

 

Onze drive: Positive Impact

Met denk- en daadkracht realiseren we creatieve oplossingen die van waarde zijn voor onze klanten. We zijn actief op de thema's: Schone technologieGezonde zorgEerlijk etenCirculaire economieToekomstgerichte landbouwDuurzame fashion.

 

Doe de SDG QuickScan!

B Corp

Schuttelaar & Partners is B Corp gecertificeerd. Deze wereldwijde community heeft één gezamenlijk doel: naast een succesvolle bedrijfsvoering een sociale en duurzame impact creëren. 
Lees verder ›

MVO binnen het bureau

Duurzaamheid en gezondheid staan vanzelfsprekend ook centraal binnen onze eigen bedrijfsvoering. 
Lees verder ›

Healthy World Cooperation

In de zomer van 1995 richtte Marcel Schuttelaar een bureau op dat in Nederland volstrekt nieuw was in zijn soort: Schuttelaar & Partners, adviesbureau voor maatschappelijke communicatie BV. 
Lees verder ›

Certificaathouders

Schuttelaar & Partners kent een systeem van certificaathouders. Medewerkers die langere tijd in dienst zijn, wordt de mogelijkheid geboden om ook financieel te participeren in de organisatie. 
Lees verder ›

Keurmerk Sociale Onderneming

Keurmerk Sociale Onderneming is de ontmoetingsplaats voor bedrijven binnen het MKB die een uitgesproken sociale paragraaf in hun beleid hebben. 
Lees verder ›

Raad van Advies

Om de koers van onze organisatie te bewaken, doen we een beroep op onze Raad van Advies. De leden ervan bestaan uit uiteenlopende experts op de terreinen waar we actief zijn. 
Lees verder ›

Ons netwerk

Om echte verandering tot stand te brengen, maken we graag gebruik van partijen die onze strategieën en plannen realiseren. En staan we altijd open voor samenwerking en nieuwe initiatieven.