Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

20 jaar passie

Het verhaal achter Positive Impact

De wereld om ons heen. Geweldig. We leven in een prachtig land waar we samen veel bereikt hebben. We de vrijheid hebben om daar ook van te genieten. Als individu, samen, met onze kinderen. We kijken dan ook met veel respect naar de wereld om ons heen. En beseffen ons dat deze kwetsbaar is en er nog veel moet gebeuren. Zodat we de basis voor de volgende generaties leggen.

 

Wij geloven er sterk in dat we deze basis samen kunnen leggen. Dat we ervoor kunnen zorgen dat we deze mooie wereld kunnen behouden en zo ongeschonden mogelijk kunnen overdragen. Door gebruik te maken van de modernste wetenschap, up-to-date kennis en techniek. Maar ook door stakeholders te beïnvloeden en het gedrag van brede groepen consumenten te veranderen. We werken echter niet uitsluitend voor het collectieve belang. We adviseren ook hoe we de gezondheid van het individu positief kunnen beïnvloeden.

 

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid en de uitdaging om onze samenleving en elkaar bij te sturen. Want we geloven er enorm in dat deze wereld maakbaar is. En we geloven erin dat je dat alleen kunt doen door samen te werken en duurzame oplossingen te creëren. En deze ook in communicatie overtuigend te brengen. Niet belerend maar juist toekomstgericht. Zodat we ook in de toekomst welvaart en welzijn in balans houden. Kunnen genieten met groot respect voor de wereld om ons heen. En dat genieten vinden we belangrijk.

 

We zijn dan ook voorstander van oplossingen waarin het positieve effect van een nieuw gedrag een belangrijke rol speelt. Positive Impact is een term die we graag omarmen. Omdat het iets zegt over onze mentaliteit om duurzaamheid en gezondheid te bevorderen. Het geloof dat je deze positief kunt beïnvloeden.

Over ons

Schuttelaar & Partners is het advies- en communicatiebureau dat is gespecialiseerd in gezondheid en duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld duurzamer en gezonder moet en kan worden. 
Lees verder ›

 

MVO binnen het bureau

Duurzaamheid en gezondheid staan vanzelfsprekend ook centraal binnen onze eigen bedrijfsvoering. 
Lees verder ›

Healthy World Cooperation

In de zomer van 1995 richtte Marcel Schuttelaar een bureau op dat in Nederland volstrekt nieuw was in zijn soort: Schuttelaar & Partners, adviesbureau voor maatschappelijke communicatie BV. 
Lees verder ›

Onze medewerkers

De adviseurs van Schuttelaar & Partners zijn afkomstig uit alle sectoren van de samenleving, zoals het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties en de wetenschap. 
Onze medewerkers ›

B Corp

Schuttelaar & Partners is B Corp gecertificeerd. Deze wereldwijde community heeft één gezamenlijk doel: naast een succesvolle bedrijfsvoering een sociale en duurzame impact creëren. 
Lees verder ›

Certificaathouders

Schuttelaar & Partners kent een systeem van certificaathouders. Medewerkers die langere tijd in dienst zijn, wordt de mogelijkheid geboden om ook financieel te participeren in de organisatie. 
Lees verder ›

Ons netwerk

Om echte verandering tot stand te brengen, maken we graag gebruik van partijen die onze strategieën en plannen realiseren. En staan we altijd open voor samenwerking en nieuwe initiatieven.