Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Ons verhaal

Bij Schuttelaar & Partners dromen we van een duurzame en gezonde toekomst. Al 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen. Lees meer over onze dromen, speerpunten en ambities in onze corporate brochure, die we speciaal voor ons 25-jarig bestaan in 2020 hebben ontwikkeld. 

Maar helaas is een zorgeloze toekomst niet vanzelfsprekend. Onze planeet blijft kwetsbaar. Business as usual is niet langer een optie. Uitdagingen rond voedsel, klimaat, grondstoffen, energie en volksgezondheid betekenen dat we onze economie radicaal anders moeten inrichten: circulair en toekomstgericht.  

 

We richten ons dan ook op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. We zetten ons in voor de verandering van de voedselproductie zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. Waarbij alle schakels in de landbouw- en voedselketen een passende beloning voor hun inspanningen verdienen. En dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. We dragen bij aan betaalbare gezondheidszorg voor iedereen en stimuleren een gezonde leefstijl in alle levensfasen.  

 

Onze multidisciplinaire teams, bestaande uit vakmatige experts, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers, zetten zich hier met hart en ziel voor in. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet. Samen met jullie bouwen we zo aan innovatieve projecten met impact.  

 

Wij maken business van de verandering. Dat was bij onze oprichting 25 jaar geleden onze missie. En die is nu actueler dan ooit. Doen jullie mee? 

 

Bekijk hier de video's van ons speciale nieuwjaarscafé en wat onze klanten over ons zeggen.

B Corp

Schuttelaar & Partners is B Corp gecertificeerd. Deze wereldwijde community heeft één gezamenlijk doel: naast een succesvolle bedrijfsvoering een sociale en duurzame impact creëren. 
Lees verder ›

MVO binnen het bureau

Duurzaamheid en gezondheid staan vanzelfsprekend ook centraal binnen onze eigen bedrijfsvoering. 
Lees verder ›

Healthy World Cooperation

In de zomer van 1995 richtte Marcel Schuttelaar een bureau op dat in Nederland volstrekt nieuw was in zijn soort: Schuttelaar & Partners, adviesbureau voor maatschappelijke communicatie BV. 
Lees verder ›

Certificaathouders

Schuttelaar & Partners kent een systeem van certificaathouders. Medewerkers die langere tijd in dienst zijn, wordt de mogelijkheid geboden om ook financieel te participeren in de organisatie. 
Lees verder ›

Keurmerk Sociale Onderneming

Keurmerk Sociale Onderneming is de ontmoetingsplaats voor bedrijven binnen het MKB die een uitgesproken sociale paragraaf in hun beleid hebben. 
Lees verder ›

Raad van Advies

Om de koers van onze organisatie te bewaken, doen we een beroep op onze Raad van Advies. De leden ervan bestaan uit uiteenlopende experts op de terreinen waar we actief zijn. 
Lees verder ›

Ons netwerk

Om echte verandering tot stand te brengen, maken we graag gebruik van partijen die onze strategieën en plannen realiseren. En staan we altijd open voor samenwerking en nieuwe initiatieven. 

Meer weten?

Suzanne van der Pijll

Managing Partner

Bel 070 318 44 44 of stuur Suzanne een e-mail.