Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Klimaatneutraal produceren

Voor veel bedrijven wordt klimaat neutraal voedsel produceren dé grote uitdaging voor de komende jaren. De maatschappelijke druk om de impact van voedselproductie op het klimaat te verkleinen wordt steeds groter. Daarnaast maken stijgende energieprijzen het voor de meeste bedrijven ook financieel noodzakelijk om klimaatneutraal te produceren.

Op de verpakking van een aantal producten staat de CO2-footprint al vermeld. Langzamerhand wordt steeds duidelijker hoe dit dient te worden berekend en geïnterpreteerd. Steeds vaker vragen ook klanten en consumenten naar de klimaataanpak.

In deze masterclass leert u in 7 stappen hoe u de klimaataanpak voor uw bedrijf opzet. Welke stappen u kunt nemen om de klimaatimpact te meten, met welke partners wij werken en hoe u daarover kan communiceren met uw klanten.

Aanmelden kan via deze link.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll