Kennis en communicatie

Belangrijke taken zijn o.a. het beantwoorden van ledenvragen over voeding, voedselveiligheid, kwaliteit en wetgeving, het organiseren en bijwonen van bijeenkomsten en vergaderingen, en het schrijven van content voor de nieuwsbrief geweest. Ook ondersteunen we de NVB in het bevorderen van de duurzame ontwikkeling van de aangesloten bakkerijen. Zo ontwikkelden Schuttelaar’s CSRD-specialisten een werksessie over dit onderwerp speciaal voor de bakkerijen en grondstofleveranciers.

Brood als gezond en onmisbaar product

Hiermee dragen we bij aan de missie van de NVB om het imago van brood als gezond en onmisbaar onderdeel van een gezond voedingspatroon te versterken door middel van eerlijke, transparante en effectieve informatie.

CSRD-specialisten Bregtje, Tijmen en Ruth tijdens de werksessie voor bakkerijen en grondstofleveranciers

Foto: CSRD-specialisten Bregtje, Tijmen en Ruth tijdens de werksessie voor bakkerijen en grondstofleveranciers