Serving the GoodLife

In deze MVO-brochure staan alle behaalde- en toekomstige duurzaamheidsstappen van GoodLife Foods samengevat. Met dit aantrekkelijke, commerciële product kan GoodLife Foods hun eigen verhaal duidelijk vertellen aan haar klanten, leverancier, medewerkers en investeerders; zo lees je de plannen voor aankomende jaren en hoe ze verantwoordelijkheid nemen als groot foodproducent in de keten.

De brochure is niet alleen een mooi verhaal, het dient als basis voor nieuwe duurzaamheidsontwikkelingen binnen de organisatie. 

Gezamenlijk Goed Verhaal

Samen met GoodLife Foods begonnen wij met het vaststellen van een duurzaamheidsstrategie, welke intern gedragen zou worden. Zo zorgen wij ervoor dat het niet alleen bij een verhaal blijft, maar dat MVO in de organisatie gewaarborgd wordt. Vervolgens is een team van experts en ontwerpers aan de slag gegaan met het schrijven en vormgeven van de brochure. Dit deden wij aan de hand van interviews, kantoorbezoeken en data-analyse. Maar altijd samen met GoodLife Foods.

"Het was prettig samenwerken met Schuttelaar & Partners; inhoudelijk gedreven en sturend op resultaat. Het heeft ons een heldere strategie en mooie brochure opgeleverd”.

Evelyne van Oosterhout, Good Life Foods