skip-to-main-content

Over ons

Bijdragen aan een duurzame en gezonde wereld

Bij Schuttelaar & Partners staat een duurzame en gezonde toekomst centraal. Al ruim 25 jaar werken we samen met onze klanten aan de realisatie hiervan en hebben we veel voor elkaar gekregen. 

We richten ons op het gezonder en duurzamer maken van ons agrofoodsysteem en het realiseren van een vitale samenleving waarin de kwaliteit van leven voorop staat. Een gezonde leefstijl in alle levensfasen is daarbij essentieel. We zetten ons in voor verandering van de voedselproductie, zodat een groeiende bevolking gevoed kan worden zonder de aarde uit te putten. En we stimuleren dat een duurzame en gezonde voedselkeuze voor consumenten vanzelfsprekend wordt. Daarnaast zetten we ons volop in om de energietransitie te versnellen.

We werken met multidisciplinaire teams op onze 4 hoofdthema's. De teams bestaan uit inhoudelijk gedreven consultants, communicatie- en public affairs adviseurs, designers en digital developers. Gepassioneerde vakmensen werken graag bij ons. Specialisten die hun kennis en denkvermogen koppelen aan ons ideaal om daadwerkelijk bij te dragen aan een gezondere en duurzamere planeet. 

MVO 

Duurzaamheid en gezondheid staan vanzelfsprekend ook centraal binnen onze eigen bedrijfsvoering. Wij maken elk jaar een verslag waarin we onze (duurzame) impact beschrijven.

Lees verder

Altijd op zoek naar talent

Bekijk de vacatures