skip-to-main-content

Gezondheid

Gezond leven

Genoeg bewegen, gezond en gevarieerd eten, stoppen met roken, verantwoord alcoholgebruik. Iedereen herkent ze als de basiselementen van een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl helpt bij het voorkomen van mentale en fysieke klachten zoals depressie, hart- en vaatziekten en kanker. Toch blijkt het ingewikkeld om gezond te leven. De huidige samenleving vereist dat mensen daar zelf de regie over nemen, maar hoe vind je je weg in alle goedbedoelde gezondheidsadviezen? En hoe zorg je als gezondheidsprofessional, bedrijf of instelling dat je mensen blijvend motiveert om hun gedrag te veranderen? En welke rol speelt de overheid hierbij? 

Op basis van onze inhoudelijke kennis over preventie en gezondheid kunnen wij je helpen het verschil te maken. Via strategische en creatieve communicatie werken we aan gedragsverandering en het verkleinen van gezondheidsverschillen tussen bevolkingsgroepen. Zo bouwen we met je mee aan een vitale en gezonde samenleving.

Impact maken?

Edwin Hecker helpt je graag verder

Wat we doen

Strategie voor gezond leven

Wat willen we bereiken en hoe komen we daar? Centrale vragen bij het ontwikkelen van een goede strategie. We helpen je bij het formuleren van kernwaarden, visie en missie, doelen en ondersteunen bij de praktische implementatie van een nieuwe strategie.

Communicatie voor gezonde leefstijl

Vanuit een heldere strategie helpen we je om je doelgroepen te bereiken. Social media, podcasts en webinars, maar ook een event in de wijk of een gedrukt magazine – onze communicatie-gereedschapskist zit bomvol. We snappen de medische innovatie waar jij aan werkt, kennen de doelgroepen en samen met onze in house designers en developers gaan we van een duidelijk plan naar volledige uitvoering.

Beleid voor gezondheid

Jouw issue onder de aandacht krijgen bij beleidsmakers en politici, dat is waar onze public affairs specialisten bij helpen. Op een transparante manier en altijd vanuit de inhoud.

Stimuleren van dialoog

Verandering bereik je samen. Je komt pas echt verder als je de dialoog aangaat over gezondheid met de doelgroep. In diepte interviews, via focusgroepen of via een groot event zoals een 'fit festival' brengen we je in contact met jouw stakeholders. We verzorgen de inhoud en ontzorgen je volledig.

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven?