Vele innovaties 

Als Schuttelaar & Partners ondersteunen wij Hessing op gebied van communicatie naar de klanten en eigen medewerkers. Daarnaast bieden we strategisch advies over verduurzaming. Zo zijn er nu drie productielocaties met het topkeurmerk On the way to PlanetProof. De producten zijn duurzaam geteeld, zonder nadelige effecten voor bodem, lucht en biodiversiteit. Ook verpakkingen staat volop in de aandacht. Zo verpakt Hessing haar gesneden ui niet langer in een plastic bakje, maar in een dun plastic zakje. Dit levert aanzienlijke plasticbesparing op; dit is slechts een van de vele innovaties op verpakkingen.  

Vanaf 2023 produceert Hessing een groot deel van haar producten op haar nieuwe productielocatie Hessing Greenport Venlo. Het is een duurzame fabriek die midden in de grootste tuinbouwgebieden van Nederland staat. De fabriek zorgt voor kortere ketens die bijdragen aan minder uitstoot. Ook verbruikt de fabriek minder water en liggen er 11.988 zonnepanelen op het dak te liggen.  

Gezamenlijk doel 

Met een team van dedicated adviseurs en vormgevers werken wij aan verschillende activiteiten voor Hessing, van klantenmailings tot verpakkingenadvies tot ondersteuning bij de strategische positionering. Hessing en S&P hebben het gezamenlijke doel de consumptie van groente en fruit te verhogen om zo de gezondheid voor mens en milieu in Nederland te bevorderen.