Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Suzanne van der Pijll

In 2020 bestaan wij 25 jaar!

25 jaar waarin we samen met onze klanten, relaties en collega's werken aan een duurzame en gezonde samenleving. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Ter ere van ons 25-jarig bestaan organiseren we dit jaar een Nieuwjaarscafe, een Alumni event en hebben we een magazine met een terugblik op de afgelopen 25 jaar ontwikkeld. 


Alumni Event, woensdag 4 maart 2020

Kom weer eens langs op je oude werkplek en ontmoet zowel voormalige als huidige collega’s. Samen kijken we naar de impact die we de afgelopen 25 jaar hebben gerealiseerd én waar we nu staan.

Tijdens het event is er volop gelegenheid om bij te praten en rond te kijken in het pand. Feestelijk omlijst met duurzame en gezonde hapjes en drankjes. Wij kijken ernaar uit je weer de hand te schudden!

Wil je met onderstaande button laten weten of je erbij bent?


 

Nieuwjaarscafe, maandag 13 januari 2020

Tijdens het nieuwjaarscafe is besproken wat er de afgelopen decennia is bereikt op onze drie werkvelden; landbouw, voeding en gezondheid. Daarnaast hebben we een blik op de toekomst gericht. We stonden stil bij de vraag 'Gaan de veranderingen hard genoeg?'. De komende decennia moeten we immers de wereld opnieuw uitvinden, maar dan slimmer, gezonder en groener. 

In dit betekenisvolle event zijn de inzichten van experts gekoppeld aan de verwachtingen van de consument en de visie van onze partners en relaties.

Meer lezen over het nieuwjaarscafe? Klik dan hier