skip-to-main-content

Creative Director

Ivo van Willigen

Ivo is een zeer ervaren Creative Director met meer dan 20 jaar ervaring in de digitale wereld. Als Creative Director brengt Ivo een unieke mix van strategisch denken en creatieve flair in elk project. 

Van conceptontwikkeling tot development is Ivo in staat om teams van designers, copywriters en andere creatieve professionals te leiden en te inspireren, met uitmuntende resultaten als gevolg. Hij heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van websites, digitale publicaties, product dashboards, webapps, community portals, interactief educatief materiaal en blockchain-applicaties.

Over Ivo

Ivo heeft oog voor detail en een sterke creatieve visie die hij toepast bij elk project. Zijn vermogen om creativiteit te combineren met een diepgaand begrip van de nieuwste digitale trends heeft geresulteerd in talrijke succesvolle projecten voor een verscheidenheid aan gerenommeerde klanten uit verschillende sectoren.

Hij is flexibel en kan snel zijn creatieve aanpak bijsturen aan de specifieke behoeften en doelen van de klant. Zijn expertise in het digitale veld stelt hem in staat waardevolle inzichten en aanbevelingen te bieden die uiteindelijk klanten helpen hun gewenste resultaten te bereiken.

Ivo's indrukwekkende portfolio omvat een breed scala aan user experiences, verbluffende ontwerpen en boeiende digitale projecten.

Al met al is Ivo een zeer gedreven en ervaren Creative Director. Zijn toewijding, passie voor design en jarenlange ervaring maken hem tot een onschatbare aanwinst voor elke organisatie of project.