Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Filmen voor de Voedseltop

Ter voorbereiding op de Voedseltop van 26 januari zijn er opnames gemaakt bij de Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem. Schuttelaar & Partners is de trekker van het initiatief Taskforce Gezond Uit. De deelnemers aan deze Taskforce Gezond Uit spreken in een pledge af dat ze zich gaan inzetten voor gezond eten, ook tijdens een dagje uit.

Koninklijke Burgers' Zoo liet zien op welke manier zij op dit moment al hun gasten de gezondere en betere keuze bieden in hun horeca. Marco Peelen vertelde over het verminderen van de hoeveelheid toevoegingen, het bereiden van verse salades en huisgemaakte soep, en over het beperken van zout in de gerechten.

    

Zij zijn niet de enige voorloper in de sector. Samen met een aantal andere bedrijven gebeurt er al erg veel om ook in de leisure mee te bewegen met de wens van de consument om, zoals we hebben gezien in het duurzaamheidkompas en onderzoek 'Gezond eten tijdens een dagje uit', te kunnen kiezen voor gezond.

Met de Taskforce Gezond Uit wil Schuttelaar & Partners het delen van best practices bevorderen zodat de bezoeker in de toekomst steeds vaker de keuze heeft voor gezonde producten. 

Geïnteresseerd in de Taskforce Gezond Uit? Neem dan contact op met Suzanne van der Pijll via info@gezonduit.nl.  


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll