Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Salt, what’s the issue?

Op 8 juni jl. presenteerde onze adviseur ‘Nutrition & Health’, Maud Theelen tijdens de ‘Salt Reduction Summit’ van Food Valley, een overzicht van de inspanningen en resultaten in zoutreductie in Nederland en daarbuiten. Benieuwd? Bekijk de presentatie.
 
In de presentatie schetste Maud aan de hand van het schaakspel, een beeld van alle betrokken spelers. Wat is hun huidige aanpak of zijn er wellicht andere zetten te bedenken die bijdragen aan de verlaging van onze zoutinname? En wie heeft eigenlijk de leiding of zou de regie moeten nemen? Daarnaast vertelde Maud over het belang van zoutreductie, wat er zoal is bereikt en welke uitdagingen er nog voor ons liggen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maud Theelen