Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Experts van Schuttelaar op het Mega Makers Festival

Lotje van de Poll en Lisa Don gaven op 10 juli tijdens het Mega Makers Festival van Voedselfamilies Zuid-Holland talloze praktische tips aan kleine voedselmakers afkomstig uit de provincie Zuid-Holland.

In Rotterdam kwam een reeks van kleine voedselmakers bijeen om hun producten te presenteren, kennis te delen en vooral oplossingen te vinden voor hun uitdagingen. De ‘makers’ konden hun vraagstukken rondom innovatie, productontwikkeling, regelgeving etc. voorleggen aan ondernemers, wetenschappers, beleidmakers en andere experts uit het agrofooddomein.

Zo ook aan twee van onze experts! Lotje van de Poll was aanwezig om te adviseren op het gebied van etikettering en Lisa Don op het gebied van duurzaam verpakken. In verschillende deelsessies zijn Lotje en Lisa ingegaan op de uiteenlopende vraagstukken van de makers. 

Tijdens deze sessies werd nog maar eens duidelijk dat er veel kleine voedselmakers zijn met grote ambities. Allemaal ambities die bijdragen aan het duurzamer en gezonder maken van ons voedselsysteem! Schuttelaar & Partners heeft dan ook met plezier bijgedragen aan dit evenement van de Zuid-Hollandse Voedselfamilies.

Voedselfamilies Zuid-Holland

Voedselfamilies Zuid-Holland is een vernieuwingsnetwerk dat lokaal bijdraagt aan een duurzame, gezonde en betaalbare voedselvoorziening. De Zuid-Hollandse Voedselfamilies worden gestimuleerd door de Innovatie Agenda Duurzame Landbouw van de provincie Zuid-Holland.

Met deze agenda wil de provincie, via netwerken en proeftuinen, koplopers in de landbouw- en voedselketen ondersteunen nieuwe perspectieven en initiatieven te ontwikkelen. Meer informatie over dit netwerk is hier te vinden.

Benieuwd naar de oplossingen en ideeën? 

Klik hier voor het verslag

 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll