Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners op Springtij

Ook dit jaar is Schuttelaar & Partners aanwezig op het driedaagse duurzaamheidscongres Springtij. De negende editie van Springtij vindt plaats van 27 t/m 29 september op Terschelling.

Springtij is een groeiende community van duurzame koplopers die met elkaar de koers bepalen, kennis delen en impact creëren. Jaarlijks komen er meer dan 500 ambitieuze besluitvormers uit het bedrijfsleven, NGO’s, overheden en vooraanstaande wetenschappers bijeen om met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie te delen.

Schuttelaar en Partners is dit jaar vertegenwoordigd door Marcel Schuttelaar, Suzanne van der Pijll, Renske Solkesz, Madelein van der Velden, Harry Kager en Lisa Don. Zij verblijven drie dagen op het eiland, waar een aantal van hen ook zal deelnemen aan rondetafelgesprekken en workshops zal geven. Ons ontmoeten op Springtij? Stuur een mail naar een van de zes collega’s om wat af te spreken!

                          


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll