Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

PLUS wint Kristalprijs voor transparant MVO-jaarverslag

PLUS heeft met het MVO-Jaarverslag 2017 de Kristalprijs gewonnen. De Kristal wordt jaarlijks uitgereikt door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en is de prijs voor het meest inspirerende voorbeeld van transparante MVO-verslaglegging. Dit jaar staat de openheid over ketenverantwoordelijkheid en transparantie over de eigen impact centraal. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat al jaren hoog op de agenda bij PLUS. Het MVO-beleid is onderdeel van de bedrijfsstrategie en geborgd in het Greenteam, bestaande uit managers en medewerkers van verschillende disciplines. PLUS is al 4 keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt.

Al meer dan acht jaar werkt Schuttelaar & Partners samen met PLUS om de supermarktketen te helpen om zich te onderscheiden in het retaillandschap op het gebied van MVO en duurzaamheid. We hebben PLUS geholpen bij het opzetten van het MVO-beleid en de bijbehorende doelstellingen en strategie. We zetten ons samen met de mensen van PLUS in voor tal van activiteiten zoals het voorbereiden van de maandelijkse overleggen van het Greenteam (managers en medewerkers van verschillende disciplines binnen de organisatie), het organiseren van stakeholderdialogen, het schrijven van persberichten en MVO-verslaglegging.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll