Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

De energietransitie kent geen zomerreces

Onze collega’s geven u deze zomer elke week een nieuwe en frisse kijk op de energietransitie.

Energietransitie is misschien wel de belangrijkste maatschappelijke opgave van deze zomer (en alle volgende zomers). Dat geldt in ieder geval voor de adviseurs die zich vanuit Schuttelaar & Partners bezighouden met energietransitie.

Zij volgen vanuit hun persoonlijke en professionele drive de internationale, nationale en lokale ontwikkelingen in energietransitie. Dit doen zij natuurlijk voor en samen met de publieke en private organisaties. Deze zomer delen de collega’s van Schuttelaar & Partners die warm worden van de energietransitie graag hun kijk op de praktijk in een aantal online artikelen.

Echt een ‘Schuttelaar-thema’

In de energietransitie komen een aantal heel herkenbare kenmerken en kwaliteiten van Schuttelaar & Partners samen. Het draait immers om duurzaamheid, sociaal verantwoord ondernemen (MVO) en multidisciplinair samenwerken aan complexe maatschappelijke vraagstukken.

Bovendien raakt het iedereen, van grote internationale bedrijven die groener willen worden tot kleine burgerinitiatieven die zich inzetten voor hun eigen buurt. De crux is om met onze opdrachtgevers aan de energietransitie te werken en gezamenlijk op een slimme manier telkens weer een stap vooruit te zetten. Zo is de energietransitie een echt Schuttelaar-thema, licht Senior Adviseur Energietransitie Madelein van der Velden toe.

Ervaring met energietransitie

In de afgelopen jaren ontwikkelde Schuttelaar & Partners vanuit verschillende opdrachten in de praktijk slimme werkwijzen en het netwerk voor wie betrokken is bij het onderwerp energietransitie.

Een mooi voorbeeld is onze ‘Energietransitie-versneller’ die op een eenvoudige en kernachtige, visueel aantrekkelijke manier samenvat wat nodig is om onze energietransitie te versnellen.

Benieuwd naar het verhaal van Schuttelaar & Partners op de energietransitie? Lees dan deze zomer de artikelen van onze collega’s. Wie ons volgt op LinkedIn en Twitter hoeft deze zeker niet te missen.

Eens met ons doorpraten over uw specifieke issue? Neem dan gerust contact met ons op. Ook in de zomer staan we klaar, want de energietransitie kent geen reces.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renske Solkesz