Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Hoe vertaal je voedseltransitie naar een verdienmodel

Deze vraag stond centraal tijdens de workshop “Verdienmodellen voor voedseltransitie”, afgelopen vrijdag 11 oktober. Ruim 20 ondernemers, onderzoekers en overheidsinstanties deden mee aan deze workshop, welke georganiseerd was door Schuttelaar & Partners in het kader van de Dutch Food Week 2019.  

Route voor voedseltransitie Ons huidige voedselsysteem staat voor grote uitdagingen. Niet alleen neemt de vraag naar voedsel toe, maar moeten we naar een voedselsysteem dat slimmer gebruikt maakt van onze hulpbronnen.  

Om voedingsbedrijven beter te kunnen adviseren in hun activiteiten voor een gezonder, duurzamer en eerlijker voedselsysteem heeft Schuttelaar & Partners een strategiekaart ontwikkeld. Deze strategiekaart verbindt voedseltransitie naar een duurzaam, gezond en eerlijk voedselsysteem met bedrijfsstrategie. De strategiekaart maakt inzichtelijk welke factoren relevant zijn voor de bedrijfsstrategie om een stap verder kunnen komen in de transitie naar gezond, duurzaam en eerlijk voedselsysteem. 
 
Meer weten over de aanpak van Schuttelaar & Partners en ben je benieuwd naar manieren om bij te dragen aan gezonde, duurzame en eerlijke voeding? Neem contact op met  Casper Zulim de Swarte  


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Casper Zulim de Swarte