Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Terugblik deelnemersbijeenkomst Plastic Pact Nederland

 

Ruim 90 ondertekenaars namen online deel aan de door Schuttelaar & Partners opgezette deelnemersbijeenkomst van Plastic Pact Nederland. De deelnemersbijeenkomst op 29 oktober liet zien dat we, zoals voorzitter Sandra Onwijn in haar welkomstwoord al aangaf, vaart beginnen te maken. Diverse uitdagende pilots zijn van start, nieuwe partners dragen zorg voor de verdere ontwikkeling van de monitoring en de communicatie.  

Rol van S&P

Sinds de zomer van 2020 is Schuttelaar & Partners van start gegaan met het uitvoeren van de communicatiewerkzaamheden van Plastic Pact Nederland. Voorbereidingen voor deze bijeenkomst was een van de taken voor dit jaar. Suzanne van der Pijll, managing partner, zat het online programma voor. Dit deed zij vanuit de studio bij Beeld & Geluid Den Haag. 

Meer met minder plastic

Tijdens de bijeenkomst werd de nieuwe website gelanceerd: www.meermetminderplastic.nl Op deze website, gerealiseerd door Schuttelaar & Partners, zullen nieuwsberichten en updates vanuit de pilots gedeeld worden. Het plenaire programma, waarin ook de nieuwe huisstijl en website aangekondigd wordt, is hier terug te kijken.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll