Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

PLUS voor de 7e keer op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland

PLUS supermarkt is opnieuw uitgeroepen tot de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Sinds 2015 behaalt zij de hoogste positie in de ranglijst, dit jaar met een gemiddelde score van 7.41.  

In het MVO rapport 2021 van GfK worden supermarkten op negen criteria beoordeeld. PLUS scoort het hoogst op de onderwerpen informatie over gezonde voeding, assortiment biologische producten, eerlijke handel en dierenwelzijn. 

Schuttelaar & Partners ondersteunt PLUS met haar MVO-beleid en de bijbehorende doelstellingen, strategie en communicatie. Suzanne van der Pijll, managing partner bij Schuttelaar & Partners: “Wij feliciteren PLUS met deze fantastische en welverdiende prestatie. Wij zijn trots dat we voor zo’n vooruitstrevende organisatie mogen werken.” 

In het onlangs gepubliceerde jaarverslag laat PLUS zien waarom zij deze prijs verdient. Zo zijn al 10 jaar alle bananen en sinds 2020 alle cacao, die in de 300 huismerkproducten verwerkt is, Fairtrade gecertificeerd. Groente en fruit komt van zo dichtbij als mogelijk, bramen en blauwe bessen en komkommers komen van Nederlandse telers. Verpakkingen worden in rap tempo verduurzaamd, dat geldt bijvoorbeeld voor 2,3 miljoen verpakkingen op de gebaksafdeling.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll