Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners is partner van het KIDV

Schuttelaar & Partners is partner geworden van het Kennis Instituut Duurzaam Verpakken (KIDV). Dat betekent dat S&P adviseert conform de richtlijnen van het KIDV, zodat het KIDV bedrijven met specifieke vragen kan doorverwijzen naar de experts van Schuttelaar & Partners.

 

Verduurzamen van verpakkingen

De meeste bedrijven willen hun verpakkingsportfolio graag verduurzamen maar weten niet precies hoe. Hoe zit het met uw afvalstromen? Is het mogelijk om een verduurzamingsslag te maken met behoud van uw efficiency en uw huidige lay-out van machines? Zijn uw verpakkingen echt recyclebaar of toch niet?

Voor al deze vraagstukken is gedegen kennis nodig van zowel verpakkingen als de bijbehorende processen, alternatieve materiaalsoorten en (aankomende) wetgeving. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het verpakkende bedrijfsleven en helpen u graag verder met uw verpakkingsvraagstukken. Juist door gebruik te maken van de tools van het KIDV kan Schuttelaar & Partners de verduurzaming van verpakkingen een extra impuls geven.      


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karel van den Brink