Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Uitnodiging S&P Food Tour '21

Op dinsdag 31 augustus van 16.00 - 18.00 uur nodigen wij u uit voor onze wandeling door de prachtige haven van Scheveningen. In kleine groepjes, waarbij we rekening houden met de geldende Coronamaatregelen op dat moment, nemen wij u graag mee in de laatste trends op het gebied van voedseltransitie. Een mooie gelegenheid om samen te komen aan het einde van de zomer! 

Op verschillende punten langs de wandelroute zullen onze collega's klaarstaan met een hapje. Zo zal Suzanne van der Pijll vertellen over haar visie op de plannen van de EU omtrent biologische voeding. Vanzelfsprekend met een biologische versnapering. Natuurlijk kunnen vis en zeewier niet ontbreken tijdens onze wandeling. Onder het genot van een visje vertelt onze collega Paul Einerhand het verhaal achter Noordzeevis uit Scheveningen. Ook nodigen wij u uit voor een proeverij van zeewier. Bij de haven verwelkomt oprichter Marcel Schuttelaar u graag aan boord van zijn boot en even verderop vertelt Casper Zulim de Swarte meer over de fases die de transitie naar een duurzaam en gezond voedselsysteem doorloopt.

We ontmoeten u daar graag!


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Julia Shen