Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

PLUS

De meest verantwoorde supermarkt

PLUS is verantwoord bezig en Schuttelaar & Partners ondersteunt PLUS daarbij. Op structurele basis, al meerdere jaren.

Duurzaam aanbod

PLUS streeft naar steeds verdere verduurzaming van haar assortiment. Zo besteedt PLUS veel aandacht aan een verantwoorde herkomst van haar producten, is koploper in Fairtrade gecertificeerde producten en biedt een ruim assortiment aan vleesvervangers. Daarnaast verkoopt PLUS uitsluitend vrije-uitloopeieren en biologische eieren én voert een duurzaam inkoopbeleid voor vis.

Implementatie van MVO-beleid

Door een dag in de week op locatie te werken, helpt Schuttelaar & Partners deze grote retailorganisatie bij de implementatie van het MVO-beleid. Activiteiten variëren van het in praktijk brengen van een stakeholderdialoog, tot het schrijven van persberichten, het checken van publicaties en het organiseren van het Greenteam.

MVO-award

Dit verantwoorde beleid werpt vruchten af! Zo won PLUS in 2015 de MVO-award van GfK en bleek PLUS begin 2016 de grootste afdrager aan Fairtrade premies in de Nederlandse supermarktwereld te zijn. Niet alleen duurzaam, maar ook gezond is belangrijk voor PLUS. PLUS is de eerste supermarkt in Nederland die klantenbinding (met voetbalplaatjes) koppelt aan gezond eten.

Lees verder over het MVO-beleid van PLUS › 

Meer weten?