Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

PLUS

De meest verantwoorde supermarkt

PLUS is verantwoord bezig en Schuttelaar & Partners ondersteunt PLUS daarbij. Op structurele basis, al meerdere jaren.

Duurzaam en gezond aanbod

Eerder besteedde PLUS al veel aandacht aan een verantwoorde herkomst van haar producten. Zij is koploper in Fairtrade gecertificeerde producten en biedt een ruim assortiment aan vleesvervangers. Daarnaast verkoopt PLUS uitsluitend vrije-uitloop- en biologische eieren én voert zij een duurzaam inkoopbeleid voor vis. Niet alleen duurzaam, maar ook gezond is belangrijk voor PLUS. Zo is PLUS is de eerste supermarkt in Nederland die klantenbinding koppelt aan gezond eten, bijvoorbeeld via een actie met voetbalplaatjes.

Implementatie van MVO-beleid

Door een dag in de week op locatie te werken, helpt Schuttelaar & Partners deze grote retailer bij de implementatie van haar MVO-beleid. Activiteiten variëren van het organiseren van stakeholderdialogen tot het schrijven van persberichten, het checken van publicaties en het organiseren van interne duurzaamheidstrainingen.

MVO-awards

Dit verantwoorde beleid werpt vruchten af. Zo heeft PLUS al vier jaar op rij de MVO-award van GfK gewonnen (2015, 2016, 2017 en 2018) en bleek PLUS in 2016 en 2017 de grootste afdrager aan Fairtrade premies in de Nederlandse supermarktwereld te zijn.

Lees verder over het MVO-beleid van PLUS › 

Meer weten?