Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Infographics voor FrieslandCampina

FrieslandCampina Institute

Het FrieslandCampina Institute voorziet voedings- en gezondheidsprofessionals van wetenschappelijke informatie via congressen, E-learnings en praktische tools, met als uiteindelijke doel betere voeding en gezondheid voor iedereen.

 

Complexe materie vertalen

Voor voedings- en gezondheidsprofessionals kan het lastig zijn om complexe wetenschappelijke informatie goed te begrijpen. FrieslandCampina Institute helpt deze professionals door tools aan te bieden, zoals infographics over voedings- en gezondheidsgerelateerde onderwerpen, die ook tijdens consulten gebruikt kunnen worden.

 

Samen aan de slag

Wij werken samen met FrieslandCampina Institute om deze infographics te ontwikkelen. Door onze unieke combinatie van designers, voedingswetenschappers en communicatieadviseurs kunnen wij wetenschappelijke informatie vertalen naar begrijpelijke informatie en ondersteunen met verhelderende afbeeldingen.

 

Infographics voor impact

Inmiddels werken we al jaren samen met FrieslandCampina Institute en hebben we meerdere infographics ontwikkeld. Met deze infographics helpen we om kennis over voeding en gezondheid voor iedereen begrijpelijk te maken, waardoor mensen bewuste en gezondere keuzes kunnen maken.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan hier een van de infographics die wij maakten voor FrieslandCampina. 

Meer weten?

Bel 070 318 4444 of
stuur Maud Theelen een e-mail.