Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Samenhang door duurzaamheidsverhaal voor Riedel

Over Riedel

Riedel is met merken als Appelsientje, CoolBest en DubbelFrisss marktleider in Nederland in de categorie fruitige dranken. “Voor iedereen, alles en altijd het beste van fruit op een duurzame manier”, is de ambitie van Riedel.

Samenhang door duurzaamheidsverhaal

Riedel werkt in allerlei projecten aan verduurzaming, maar ze misten samenhang. Riedel vroeg ons een overkoepelend duurzaamheidsverhaal te maken waarin deze projecten aan elkaar worden verbonden. Door interviews met medewerkers en het bestuderen van projectplannen en andere informatie werd de rode draad snel duidelijk en konden we het duurzaamheidsverhaal van Riedel op papier zetten.

Onze aanpak

Een van de onderdelen in het verhaal van Riedel is verpakkingen. De aanleiding om hier met Riedel op in te zoomen is de introductie van een 330 ml kartonnen meeneemverpakking. Schuttelaar & Partners adviseerde zowel inhoudelijk als communicatief over de introductie van de nieuwe verpakking. We brachten relevante stakeholders in beeld, adviseerden bij de beoordeling van de LCA (life cycle analysis) door deskundigen en het communicatietraject.

Meer weten?