Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Organisatie van jubileumcongres

Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Kinder- en Dieetvoedingsmiddelen (VNFKD) blikt vooruit

In 2021 viert de VNFKD haar 60-jarig jubileum en dus is het tijd om vooruit te kijken. Hoe beïnvloeden trends zoals meer plantaardig, verduurzaming en de discussie rondom bewerkte voedingsmiddelen deze sector en wat is de mening van experts hierover? Dat was het thema van een online jubileumcongres dat we samen met VNFKD op 15 april hebben mogen organiseren. De VNFKD is een brancheorganisatie die al sinds 1961 de gemeenschappelijke belangen behartigt van haar leden op het gebied van ‘voeding voor specifieke groepen’, oftewel kinder- en dieetvoedingsmiddelen.

 

Online jubileumcongres

Na de key note spreker Rosanne Hertzberger, mochten achtereenvolgens professor Sander Kersten (Wageningen University & Research), kinderarts-intensivist Koen Joosten (Erasmus MC), internist-endocrinoloog Maarten Soeters (Amsterdam UMC) en professor Kees de Graaf (Wageningen University & Research) vanuit hun werkveld hun visie delen over nieuwe wetenschappelijke inzichten en hoe deze ontwikkelingen impact kunnen hebben op toekomstige producten.

Niet alleen konden de meer dan 120 deelnemers de verschillende sprekers bevragen tijdens de sessie, ook gingen de sprekers na afloop onder leiding van voorzitter Jup van ’t Veld (S&P) met elkaar in debat. Duidelijk werd dat deze sector volop in beweging blijft. Nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat de leden van de VNFKD blijven innoveren.

 

Brochure ‘VNFKD 60 jaar!’

​Het 60-jarig jubileum is ook aangegrepen om een nieuwe brochure te lanceren. Een uitgebreid boekje over de VNFKD, haar leden, en de producten die ze maken. Naast de eindredactie hebben we de gehele vormgeving mogen doen.

 

Nieuwsgierig?

​Meer informatie over het lustrumcongres, de aftermovie en de brochure zijn te vinden op de website van de VNFKD.

Bekijk hier de aftermovie

Bekijk hier de brochure ‘VNFKD 60 jaar!’

Meer weten?

Bel 06 48 98 14 52 of
stuur Ad Nagelkerke een e-mail.