Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Waardevisualisatie van Vreugdenhil in de zuivelketen

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is een Nederlandse producent en leverancier van melkpoeders en zuivelingrediënten. Vreugdenhil is met 3 fabrieken en 900 melkveehouders uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder.

 

Klimaatneutraal produceren

Vreugdenhil Dairy Foods heeft als ambitie om in 2029 klimaatneutraal te produceren. Om deze ambitie te realiseren, is inzicht in de waardeketen van belang. Vreugdenhil vroeg daarom onze hulp bij het visualiseren van de waarde die het bedrijf heeft in de keten voor haar klanten, medewerkers en de wereld.

 

Ambities waarmaken

Wij illustreerden de waardeketen van Vreugdenhil met een passende tekenstijl. Van de leveranciers en het productieproces tot aan de klant en de impact in de samenleving. Elke schakel geeft de belangrijkste doelen en resultaten van het afgelopen jaar weer. We ontwierpen de visualisatie in 2015 en updaten die sindsdien elk jaar met de laatste resultaten. De waardeketen heeft in het online Jaarverslag 2017, in een leaflet en in de ontvangstruimtes van de twee productielocaties al jaren een prominente plek.

 

Beleid voor impact

De waardeketen vat het duurzaamheidsbeleid van Vreugdenhil kernachtig samen. Klanten en medewerkers zien waar het bedrijf aan werkt: een goed startpunt voor feedback én voor nieuwe ideeën. Ook helpt inzicht in de waardeketen Vreugdenhil om haar ambitie, klimaatneutraal opereren in 2029, te realiseren.

 

Nieuwsgierig?

Bekijk hier de leaflet die wij maakten voor Vreugdenhil Dairy Foods.