Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Allianties & start-ups

Ondernemen, kennisdelen, expertise opbouwen, participeren en zo samen werken aan het bereiken van maatschappelijke doelen.

Duurzaam succesvol ondernemen en coalities bouwen

Tal van succesvolle organisaties kennen ons bureau als startpunt. Te denken valt aan Milieu Centraal, de stichting Noordzeeboerderij, Jongeren op Gezond Gewicht en de stichting Weidegang. Wij hebben een stevig trackrecord in het bouwen van organisaties en bedrijven die de samenleving gezonder en duurzamer willen maken. Vaak verzorgen we gedurende de startjaren ook de huisvesting en de back-office. En helpen we met een effectieve operationele strategie.

Soms is het effectiever voor tijdelijke allianties of platforms te kiezen. Samenwerken met gelijkgestemde partijen om een doel te bereiken. Bijvoorbeeld om kennis te delen en expertise op te bouwen. De overheid te informeren of maatschappelijke doelen te agenderen. Tenslotte participeren we regelmatig in start-ups zoals het TV kanaal ecoland.tv. Of werken we samen zoals met Saint Basics. 

JOGG

Stichting Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) streeft naar een samenleving waarin alle kinderen en jongeren wonen, leren, recreëren en werken in een omgeving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is. Schuttelaar & Partners heeft mede aan de basis van JOGG gestaan.

Lees meer over deze stichting › 

Stichting Noordzeeboerderij

Een groeiende vraag naar voedsel en grondstoffen daagt ons uit om te kijken naar nieuwe manieren van productie. De teelt van zeewier op zee biedt buitengewone kansen. Zeewier is een veelzijdig en voedzaam ‘gewas’. Het kan geteeld worden zonder intensief gebruik van land, zoet water of meststoffen. Kortom, een wereld van verschil.

Lees meer over dit gewas  

Saint Basics

Iets goeds doen voor jezelf én de wereld om je heen kan zo makkelijk zijn als… je ondergoed aantrekken! Producten van Saint Basics zijn namelijk vrij van pesticiden, vervuiling, sweatshops en uitbuiting. Het groenste basicsmerk van Nederland volgens Rank a Brand. 

Meer informatie over dit ondergoed  

Noordzeevis uit Scheveningen

De Noordzee is één van de schoonste zeeën ter wereld en leent zich uitstekend voor duurzame visserij. Dat duurzame en gezonde vis uit eigen Noordzee zeer ondervertegenwoordigd is op de Scheveningse menukaart en vrijwel linea recta naar de export gaat is zonde.

Schuttelaar & Partners ondersteunt de stichting bij het geliefd maken van Noordzeevis en helpt haar met alle aspecten van de communicatie en het organiseren van bijeenkomsten voor stakeholders.

Lees meer over Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Meer weten?

Marcel Schuttelaar

Managing Partner

Bel 070 318 44 44 of stuur Marcel een e-mail.