Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Communicatie

Het full-service communicatieteam ontwikkelt communicatie met impact. Alle expertise is in huis om effectieve communicatie voor de belangrijkste communicatiekanalen te ontwikkelen. Van strategie tot complete uitwerking.

Inspelen op de nieuwe media

De ontwikkelingen in het communicatievak volgen elkaar razendsnel op. De digitale wereld biedt ongekende mogelijkheden om daar als organisatie gebruik van te maken. Tegelijkertijd moet je tegenwoordig op veel borden tegelijk schaken. En over up-to-date kennis beschikken.

We spelen actief in op het veranderende communicatievak. Om onze klanten zichtbaar en succesvol te kunnen laten zijn, hebben we specialisten waarmee het complete medialandschap bediend kan worden.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van communicatiestrategie & positionering, conceptontwikkeling & vormgeving, mediastrategie, PR, online magazines, web development en social media. De nieuwe digitale en sociale kanalen vinden we geweldig. En tegelijkertijd zijn we kritisch. Zodat onze klanten daar aanwezig zijn waar het echt relevant is en we impact kunnen realiseren. Of dat nu offline of online is. We denken middelenvrij. Impact realiseren, dat is onze drive.

De trein die 12.000 vrachtwagens vervangt 

Euro Pool System Group wil graag laten zien dat de CoolRail veel minder CO2 uitstoot. Daarom vroeg Euro Pool ons om zoveel mogelijk (landelijke) media-aandacht te creëren voor de introductie van de CoolRail, zonder dat er media/advertenties worden ingekocht.

Lees meer over onze aanpak

Rotterdamse Doortrappers

Hoe kunnen we ouders en kinderen verleiden om de auto te laten staan en de fiets te pakken om door te trappen naar school? Met als doel een betere luchtkwaliteit en een gezonde levensstijl. Hiervoor ontwikkelden wij het concept Rotterdamse Doortrappers.

Lees verder hoe een Rotterdamse wijk in beweging komt

Mest en methaan

Het verminderen van de emissies van methaan is een complexe opgave. Veel veehouders zijn zich bovendien nog niet bewust van de uitstoot van methaan op de boerderij en de bijdrage aan het klimaatprobleem. Daarom vroeg het ministerie van LNV ons om een communicatiestrategie op te zetten en uit te voeren. 

Lees meer over onze aanpak

Meer weten?

Patrick Reijnen

Managing director communicatie

Bel 06 83 52 60 73 of stuur Patrick een e-mail.