Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Communicatie

Het full-service communicatieteam ontwikkelt communicatie met impact. Alle expertise is in huis om effectieve communicatie voor de belangrijkste communicatiekanalen te ontwikkelen. Van strategie tot complete uitwerking.

Inspelen op de nieuwe media

De ontwikkelingen in het communicatievak volgen elkaar razendsnel op. De digitale wereld biedt ongekende mogelijkheden om daar als organisatie gebruik van te maken. Tegelijkertijd moet je tegenwoordig op veel borden tegelijk schaken. En over up-to-date kennis beschikken.

We spelen actief in op het veranderende communicatievak. Om onze klanten zichtbaar en succesvol te kunnen laten zijn, hebben we specialisten waarmee het complete medialandschap bediend kan worden.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van communicatiestrategie & positionering, conceptontwikkeling & vormgeving, mediastrategie, PR, online magazines, web development en social media. De nieuwe digitale en sociale kanalen vinden we geweldig. En tegelijkertijd zijn we kritisch. Zodat onze klanten daar aanwezig zijn waar het echt relevant is en we impact kunnen realiseren. Of dat nu offline of online is. We denken middelenvrij. Impact realiseren, dat is onze drive.

Vies worden mag op ModderDag!

Op ModderDag spelen ruim 100.000 kinderen elk jaar weer met modder. Ze mogen op deze dag vies worden en leren hoe ze met modder kunnen spelen en wat de verbinding is met de natuur. Een prachtig initiatief dat is uitgegroeid tot een groots event met een educatieve onderlaag.

Maak ook kennis met ModderDag ›

Rotterdamse Doortrappers

Hoe kunnen we ouders en kinderen verleiden om de auto te laten staan en de fiets te pakken om door te trappen naar school? Met als doel een betere luchtkwaliteit en een gezonde levensstijl. Hiervoor ontwikkelden wij het concept Rotterdamse Doortrappers.

Lees verder hoe een Rotterdamse wijk in beweging komt ›

Signaleren kan je leren

De campagne www.signalerenkanjeleren.nl laat zien wie wel het échte verhaal van Mira en mevrouw Vos ziet. Professionals kunnen ‘het echte verhaal’ van kindermishandeling of huiselijk geweld tijdig signaleren. Het is van groot belang dat (aankomende) professionals over de juiste kennis beschikken.

Lees meer over onze aanpak ›

Meer weten?

Patrick Reijnen

Managing director communicatie

Bel 06 83 52 60 73 of stuur Patrick een e-mail.