Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Het nieuwe communiceren

Dit voorjaar is een nieuwe manier van leven, werken en ontspannen ontstaan. We wennen er inmiddels aan en beseffen ons allemaal dat we veel meer op afstand en digitaal met elkaar zullen communiceren. En dat het deels structureel zal worden.

Nu we weten dat de komende tijd het digitale contact een belangrijk deel van onze dag zal beslaan, staan we er graag bij stil hoe we dat digitale contact zo hoogwaardig mogelijk kunnen laten zijn en je echt impact kunt maken. 

Online indruk maken

Schuttelaar & Partners heeft een uniek online platform ontwikkeld om digitaal impactvol te communiceren, H5mag. Zodat het delen van informatie en content ook op afstand volwaardig gecontinueerd kan worden.

Steeds meer van onze relaties maken gebruik van dit online platform voor het delen van content. Zo communiceren de KNVB en FrieslandCampina via ons platform met hun doelgroepen, brengen wij voor Nationale Nederlanden financiële content tot leven.

Al deze prachtige digitale oplossingen worden door ons gecreëerd, van concept tot publicatie.

Beleving: communicatie komt tot leven

Via ons platform komt de communicatieboodschap tot leven. De wijze waarop de content wordt gepresenteerd speelt daarin een belangrijke rol. Het verhaal blijft hetzelfde. De rijke en dynamische vormgeving versterkt de kracht van de boodschap. Een verademing tussen alle andere vormen van digitale communicatie die ons op dit moment bereiken.

Zo leren alle Amerikaanse schoolkinderen over onze prachtige planeet met de uitgaves van National Geographic.

Uitblinken in content én vorm

Vorm en inhoud versterken elkaar. Dit geldt ook voor Schuttelaar & Partners, waar onze digital designers samenwerken met contentspecialisten en tekstschrijvers. Dus ook content die in ruwe vorm aangereikt wordt, verwerken wij tot een aansprekende presentatie of publicatie.

Ook internationale en complexe materie maken wij toegankelijk, kijk maar eens naar ons werk voor de European Agrifood Sector.

Oplossingen in het nieuwe tijdperk

Graag denken we mee wat voor jouw specifieke uitdaging de beste aanpak en oplossing is in dit nieuwe tijdperk. En wees nou eerlijk, het is ook best leuk om eens hele nieuwe wegen in te slaan. We helpen je graag op pad.

Meer weten?

Patrick Reijnen

Managing director communicatie

Bel 06 83 52 60 73 of stuur Patrick een e-mail.