Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Het medialandschap verandert razendsnel - met name online. Opvallen tussen de talloze posts, snaps en tweets valt niet mee. En als je eenmaal de aandacht te pakken hebt, hoe hou je die dan vast? En hoe zorg je dat je boodschap overkomt?

Inspiratie & beleving

Klinken deze vragen herkenbaar? Voeg dan met een online magazine inspiratie & beleving toe aan de communicatiemix. Het verrast de doelgroep en zorgt voor aantoonbaar hogere engagement dan bijvoorbeeld een digitale mailing of website.

Schuttelaar & Partners ontwikkelt online magazines met behulp van het toonaangevende H5mag platform. H5mag is het publicatieplatform voor het realiseren van schitterende online magazines. Het platform is van origine in-house ontwikkeld en timmert inmiddels als internetstartup wereldwijd aan de weg.

Publicaties ontwikkeld met H5mag krijgen meer traffic, doordat H5mag overal werkt: computer, tablet en mobiel. Zowel Apple iOS, Windows als Android. Alle inhoud wordt automatisch geoptimaliseerd (SEO) en is vindbaar in alle zoekmachines. H5mag zit vol interactieve features. Door het gebruik van video’s, geluid en animaties krijgen de online magazines een grotere communicatie-impact. De engagement met H5mag is hoog: gemiddeld meer dan 5 minuten. Iedere editie en individuele pagina’s zijn eenvoudig te delen via social media zodat het magazine zich deels vanzelf verspreidt.

Door een H5mag te koppelen aan andere online platforms realiseren uitgaves een hogere conversie. Lezers kunnen direct tot actie overgaan. Jezelf overtuigen? Via uitgebreide live online statistieken en integratie met bijvoorbeeld Google Analytics is precies te zien wat werkt.

Meer weten?

Joost Schuttelaar

Managing Partner

Bel +31 70 318 44 44 of stuur Joost een e-mail.