Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Online magazines

Het medialandschap verandert razendsnel - met name online. Opvallen tussen de talloze posts, snaps en tweets valt niet mee. En als je eenmaal de aandacht te pakken hebt, hoe hou je die dan vast? En hoe zorg je dat je boodschap overkomt?

Inspiratie & beleving

Klinken deze vragen herkenbaar? Voeg dan met een online magazine inspiratie & beleving toe aan de communicatiemix. Het verrast de doelgroep en zorgt voor aantoonbaar hogere engagement dan bijvoorbeeld een digitale mailing of website.

Schuttelaar & Partners ontwikkelt online magazines met behulp van het toonaangevende H5mag platform. H5mag is het publicatieplatform voor het realiseren van schitterende online magazines. Het platform is van origine in-house ontwikkeld en timmert inmiddels als internetstartup wereldwijd aan de weg.

Publicaties ontwikkeld met H5mag krijgen meer traffic, doordat H5mag overal werkt: computer, tablet en mobiel. Zowel Apple iOS, Windows als Android. Alle inhoud wordt automatisch geoptimaliseerd (SEO) en is vindbaar in alle zoekmachines. H5mag zit vol interactieve features. Door het gebruik van video’s, geluid en animaties krijgen de online magazines een grotere communicatie-impact. De engagement met H5mag is hoog: gemiddeld meer dan 5 minuten. Iedere editie en individuele pagina’s zijn eenvoudig te delen via social media zodat het magazine zich deels vanzelf verspreidt.

Door een H5mag te koppelen aan andere online platforms realiseren uitgaves een hogere conversie. Lezers kunnen direct tot actie overgaan. Jezelf overtuigen? Via uitgebreide live online statistieken en integratie met bijvoorbeeld Google Analytics is precies te zien wat werkt.

Vitaal Kwartaal

Vitaal Kwartaal is de driemaandelijkse uitgave van Nationale Nederlanden over duurzame inzetbaarheid. Het magazine helpt ondernemers met nieuws, tips and tricks en best practices om verzuim te voorkomen. Iedere uitgave wordt gepersonaliseerd met dynamische content, zoals de bedrijfsnaam van de ontvanger en sectorspecifieke artikelen. Hierdoor ontvangt de lezer een magazine op maat en wordt de relevantie vergroot.

Bekijk het magazine   

Morrisons Magazine

Morrisons is één van UK’s grootste supermarkten. Samen met Result Customer Communications (UK) ontwikkelden wij een engaging interactief magazine met heerlijke recepten en inspirerende artikelen. Lezers kunnen via de geïntegreerde mealplanner een keuze maken uit alle gepubliceerde recepten en daarmee hun boodschappenlijstje voor de week maken.

Het magazine is optimaal toegankelijk op mobile, tablet en desktop. Door slimme SEO scoort Morrisons Magazine hoog in Google. De traffic naar het magazine wordt verder vergroot door eenvoudige sharing via social media.

Bekijk het magazine › 

Lidl Nederland

Lidl Nederland publiceerde hun Maatschappelijk jaarverslag 2013/2014 in de vorm van een online magazine. Wij adviseerden over de rapportage-richtlijnen, schreven teksten en ontwikkelden het ontwerp. Het resultaat is een mooi, modern en inhoudelijk sterk verslag, waaruit blijkt dat verantwoord ondernemen heel logisch is voor Lidl Nederland.

Bekijk het magazine › 

Meer weten?

Joost Schuttelaar

Managing Partner

Bel +31 70 318 44 44 of stuur Joost een e-mail.