Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Strategie

Geen woord dat zo vaak ijdel gebruikt wordt als 'strategie'. Zonder strategie geen zinvolle executie. Echter, als de executie niet van de grond komt, zweeft de discussie alle kanten op...

Heldere, effectieve en uitvoerbare strategie 

Wij benaderen een vraagstuk van meerdere kanten en combineren dat met inzichten uit honderden andere projecten. Zo komen we snel tot een effectieve en uitvoerbare strategie. Die rechtstreeks moet leiden tot bijvoorbeeld gedragen besluitvorming, een effectieve agendering en communicatie, of meer business door het gezonder en duurzamer maken van onze samenleving. Of het nu gaat om succesvolle retail, het herformuleren van levensmiddelen, duurzamere fashion of een succesvolle internationale round table: onze experts snappen hoe snel en effectief operationeel te worden. 

World Food Centre

Het World Food Center wordt dé internationale etalage van de Nederlandse sectoren Agro & Food en Tuinbouw. Een inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven, kennis-instellingen en consumenten. Het doel is kennis over voeding en gezondheid, verduurzaming, productiemethoden en technische ontwikkelingen te verspreiden. 

Lees meer over deze ontmoetingsplek ›

ModderDag

Op ModderDag spelen ruim 100.000 kinderen elk jaar weer met modder. Ze mogen op deze dag vies worden en leren hoe ze met modder kunnen spelen en wat de verbinding is met de natuur. Een prachtig initiatief dat is uitgegroeid tot een enorm event met een educatieve onderlaag.

Meer informatie over dit initiatief ›

PLUS: de meest verantwoorde supermarkt van Nederland

Dit  blijkt onder andere uit het feit dat PLUS in 2015 de MVO-award won van GfK. Daarnaast is PLUS de eerste supermarkt in Nederland die klantenbinding (met voetbalplaatjes) koppelt aan gezond eten. Schuttelaar & Partners ondersteunt deze grote retailorganisatie op structurele basis bij de implemen- tatie van het MVO-beleid. Wij werken vanuit het insight, ontzorgen van de klant met een duurzamer en gezonder aanbod.

Meer over deze verantwoorde supermarkt 

Meer weten?

Marcel Schuttelaar

Managing Partner

Bel 070 318 44 44 of stuur Marcel een e-mail.