Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Duurzame fashion

Kleding- en textielbedrijven helpen we stap voor stap op weg naar een duurzame keten.

De kansen voor kleding- en textielbedrijven

Tegen wie zeg je wat? Hoe betrek je de medewerkers? Wat kun je nou claimen, zonder aan greenwashing te doen? Dit zijn vragen die veel kleding- en textielbedrijven zich stellen. Schuttelaar & Partners adviseert bedrijven hoe ze aan deze vragen invulling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan: een efficiëntere keten, nieuwe markten, betere reputatie en trotse medewerkers. 

Als Fashion Team zien we op het gebied van duurzaamheid veel kansen en mogelijkheden voor de kleding- en textielbedrijven. Zo werken we samen met diverse klanten aan een duurzame kleding- en textielsector zoals Sustainable Apparel Coalition, C&A Foundation, HEMA, WE Fashion, Scotch & Soda, Solidaridad, ABN AMRO, Zeeman, Van Puijenbroek Textiel, Macintosh retail group en het Plan van Aanpak Nederlandse Textiel- en Kledingsector.

 

Lees meer over de activiteiten en events van het Fashion Team op de website sustainablefashionadvice.com.

Sustainable Textiles Lab

Solidaridad en Schuttelaar & Partners slaan de handen ineen met een reeks inhoudelijke bijeenkomsten over het verbeteren van de textielketen. Onder de naam ‘Sustainable Textiles Lab’ willen we samenwerken aan structurele verandering en versnelling van duurzaamheid in de productieketen. We praten niet alleen, we stellen alles in het werk om te komen tot een structurele verandering en versnelling van duurzaamheid in de productieketen van textiel.

Lees meer over deze Labs › 

Masterclass Due Diligence

Schuttelaar & Partners mede-organiseert masterclasses om kleiding- en textielbedrijven op weg te helpen naar een transparante organisatie richting klanten en samenleving. Een goede ‘due diligence’ is hierbij essentieel. Grip op de keten vergroten? Neem dan deel aan de masterclass Due Diligence & Inkooppraktijk en werk aan het opsporen en aanpakken misstanden in uw specifieke keten.

Het traject bestaat uit twee masterclasses van 4 uur plus 8 uur individueel advies over het thema due diligence en inkooppraktijk. 

Inschrijven voor deze Masterclass ›